fbpx

Politika privatnosti

Politika kolačića za SwissHomes.rs

Ovo je politika kolačića za SwissHomes ( https://svisshomes.rs )

Šta su kolačići

Uobičajena je praksa da skoro sve profesionalne web lokacije koriste kolačiće (eng. Cookies), a to su fajlovi koji se snimaju na vašem računaru i omogućavaju korišćenje web sajta. Ova stranica opisuje koje se informacije prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo da čuvamo ove kolačiće. Objasnićemo kako možete sprečiti njihovo čuvanje, ali to može usporiti ili onemogućiti funkcionisanje određenih delova web lokacije.

Za opšte informacije o kolačićima pogledajte članak Vikipedije na temu “HTTP Cookies”.

Kako koristimo kolačiće

Mi koristimo kolačiće iz različitih razloga detaljno opisanih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje industrijske standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog isključivanja funkcionalnosti i funkcija koje oni omogućavaju web sajtu. Preporučuje se da dopustite korišćenje svih kolačića ako niste sigurni da li vam trebaju ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Možete sprečiti korišćenje kolačića prilagođavanjem postavki na vašem pretraživaču (pogledajte pomoć u vašem pregledaču za to). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića uticati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web lokacija koje posećujete. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i karakteristika ove web lokacije. Zbog toga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće.

Kolačići sistema za ureživanje sadržaja

  • Kolačići vezani za kontakt formulare

Kada podatke pošaljete putem obrasca poput onih koji se nalaze na stranicama kontakata, kolačići se mogu postaviti tako da pamte vaše korisničke podatke za buduće prepiske.

  • Kolačići s podešavanjima stranice

Da bismo vam pružili sjajno iskustvo na ovoj web stranici pružamo funkciju za podešavanje vaših preferencija za način na koji ova web lokacija funkcioniše kada je koristite. Da bismo zapamtili vaše postavke, moramo postaviti kolačiće tako da se ove informacije mogu pozivati kad god interakcija sa nekom stranicom utiče na vaše postavke.

Kolačići korišćenih dodataka

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje nam daju poverljive treće strane. Sledeći odeljak sadrži detalje na koje još kolačiće možete naići na ovoj web lokaciji.

  • Analitika se koristi za praćenje i merenje upotrebe ove web lokacije kako bismo nastavili da stvaramo kvalitetan sadržaj. Ovi kolačići mogu pratiti dužinu posete ili stranice koje posećujete što nam pomaže da shvatimo kako možemo da poboljšamo sajt za vas.
  • S vremena na vreme testiramo nove funkcije i unosimo suptilne promene u načinu na koji se sajt isporučuje. Dok testiramo nove funkcije, ovi kolačići se mogu koristiti da bismo vam osigurali postojano korišćenje web lokacije, istovremeno osiguravajući da razumemo koje optimizacije naši korisnici najviše cene.
  • Na ovoj stranici takođe koristimo dugmad i / ili dodatke za društvene mreže koji vam omogućavaju da se povežete sa svojom društvenom mrežom na različite načine. Sledeće mreže: Facebook, Instagram, LinkedIn, postaviće kolačiće putem naše web lokacije koji se mogu koristiti u različite svrhe navedene u njihovoj politici privatnosti.
  • WPML koristi kolačiće za identifikovanje trenutnog jezika posetioca, poslednjeg posećenog jezika i jezika korisnika koji su se prijavili. Dok koristite dodatak, WPML će deliti podatke o web lokaciji preko Instalatora. Podaci samog korisnika se neće biti deljeni.

Više informacija

Nadamo se da smo razjasnili šta su web kolačići i kako se koriste. Ako postoji nešto za šta niste sigurni da li vam treba ili ne, obično je sigurnije da kolačiće ostavite omogućene u slučaju da utiču na neku od funkcija koje koristite na našoj web lokaciji.

Međutim, ako još uvijek tražite dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem email adrese.

Email: office@swisshomes.rs